Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/forajpu/public_html/includes/bdcon.php on line 3
Foraje Puturi Apa Sibiu (Medias) | Foraje Puturi Apa - Global VertDrill Medias, Sibiu

Foraje Puturi Apa: 0753 777 416

Foraje Puturi Apa Sibiu (Medias)

Forajele verticale pentru puturi de apa se pot executa cu diametre cuprinse intre 150 mm si 311 mm. Indiferent de metoda de sapare sau de diametrul executat, forajul este tubat cu tubulatura din P.V.C.Foarte important este de retinut ca debitul pe care il poate avea un foraj de apa nu depinde de diametrul forajului. In general diametrul forajului este dat de dimensiunea pompei submersibile care se monteaza ulterior.

Dupa executarea forajului propriu-zis, adica a gaurii de sonda, etapa care se realizeaza cel mai usor, urmeaza tubarea forajului cu tubulatura P.V.C. si coloana filtranta. Este foarte importanta pozitionarea filtrelor in dreptul stratului acvifer. De asemenea trebuie ales cu mare atentie numarul de fante (suprafata activa). In spatiul inelar dintre tubulatura P.V.C. si gaura forajului se introduce pietris margaritar cu granulatie 3-7 mm, pentru realizarea filtrului. Alegerea granulatiei pietrisului margaritar se face in functie de granulatia stratului acvifer.

Toate aceste date sunt furnizate in urma carotajului electric care se executa dupa realizarea forajului propriu-zis. O ultima etapa o reprezinta denisiparea executata cu mamuth in sistem aer-lift cu ajutorul unui motocompresor de mare putere, determinandu-se in final debitul forajului, nivelul static, nivelul dinamic si terminand cu fisa forajului.

Societatea noastra este specializata in foraje puturi apa Sibiu, foraje puturi de apa Medias, insa poate executa lucrari de foraj vertical in orice judet si localitate din tara.

Contact Rapid

Str. Cuza Voda 3A, Medias, Sibiu
Tel/Fax: 0369 445 073
Mobil: 0753 777 416
contact@foraj-puturi-apa.ro


Servicii oferiteParteneri