Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/forajpu/public_html/includes/bdcon.php on line 3
Reabilitari, Denisipari, Decolmatari puturi apa | Foraje Puturi Apa - Global VertDrill Medias, Sibiu

Foraje Puturi Apa: 0753 777 416

Reabilitari, Denisipari, Decolmatari Puturi de Apa

Denisiparea reprezinta eliminarea prin pompare cu pompa mamuth in sistem aer-lift a nisipului care a intrat in filtrele naturale ale putului si revenirea la curgerea lina a apei in putul afectat.Innisiparea putului apare in momentul neexploatarii sau exploatarii necorespunzatoare a putului de apa.Forajele nu sunt fantani. Daca o fantana acumuleaza apa din stratul freatic, forajele nu se folosesc pentru acumulare.  Ele se vor exploata la 80 % din debitul stratului, dar se pot exploata 24 ore / 24 , 7 zile / 7 . Daca e nevoie de acumulare, aceasta se va face altundeva (vas de expansiune, etc)

Pot aparea situatii in care un foraj trebuie reabilitat. Cel mai frecvent necesitatea reabilitarii unui foraj se datoreaza exploatarii necorespunzatoare de catre beneficiar a putului de apa. Reabilitarea este in general o procedura relativ simpla ca si operatii dar care necesita personal calificat si multa experienta.Este total gresit sa se efectueze o desnisipare cu aer si atat . Se pleaca de la fisa de executie a forajului , si in fuctie de parametri initiali, se face desnisipare cu mamuth excentric sau concentric - functie de diametrul forajului, dar si de debitul lui. Apoi trebuie din nou pus in productie cu submersibile, cu debit crescator, cu scopul de a reface filtrul natural din spatele filtrelor forajului.

Contact Rapid

Str. Cuza Voda 3A, Medias, Sibiu
Tel/Fax: 0369 445 073
Mobil: 0753 777 416
contact@foraj-puturi-apa.ro


Servicii oferiteParteneri