Logo
0730.415.535
FORAJE PUTURI APA
- foraje de medie si mare adancime -
Acasa Servicii foraje puturi Foraje puturi de mare adancime

Foraje puturi de mare adancime

Review-uri 4.0 (1 review-uri) | Intrebari si raspunsuri (3 intrebari)

Foraje de mare adancime


O caracteristica a forajelor de mare adancime este prezenta mai multor probleme asociate. Printre acestea, expertii disting presiunea ridicata, temperatura, prezenta zonelor cu caracteristici anormale. Lucrarea pentru foraje de mare adancime este adesea insotita de diverse complicatii: lipirea tevii de foraj, rezistenta puternica la miscarea mecanismelor, deteriorarea alimentarii cu fluid de foraj. O lungime mare duce la varsare, aparitia jgheaburilor si a cavitatilor pe pereti. Dezvoltarea puturilor de mare adancime se realizeaza in principal prin metode de foraj mecanic. Instalatiile de foraj rotativ (productia de gaz sau petrol) si instalatiile de foraj cu carote (minerit solid) au castigat popularitate. Solul este taiat, zdrobit, ciobit, compactat, abrazat.


Ce sunt forajele de mare adancime?


Forajele de mare adancime reprezinta o munca complexa, minutioasa, care necesita specialisti cu inalta calificare. Lucrarile de foraje de mare adancime includ operatiuni, precum distrugerea stancii, ridicarea solului la suprafata, intarirea peretilor putului. Folosind mecanisme de rotatie, este posibil sa se combine mai multe operatiuni. In primul rand, se efectueaza un sondaj, care permite studierea in detaliu a caracteristicilor site-ului, alegerea locului optim pentru put. Apoi se trece la sarcina principala - distrugerea stancii. Viteza de avans de-a lungul putului depinde de aceasta. Putul finit este echipat folosind o combinatie de tevi din plastic si metal.

Avand in vedere varietatea conditiilor climatice si geologice in care se desfasoara lucrarile, producatorii ofera instalatii de diferite tipuri. Greutatea garniturii de foraj ajunge la cateva sute de tone. La alegerea mecanismelor, acestea sunt ghidate de indicatorul principal - capacitatea de transport. Designul, caracteristicile operationale ale echipamentului care fac parte din instalatie depind de acesta. Un put de apa este o structura inginereasca si geologica complexa si costisitoare. Daca ii alegi gresit parametrii sau faci ceva gresit, in apa va aparea turbiditate, putul va trebui sa fie pompat din nou, iar pompa se va infunda cu nisip.

Forarea puturilor de mare adancime este folosita pentru alimentarea cu apa a caselor mari. Dar calcarul acvifer apare la o adancime de 30 pana la 200 de metri. Pe harta regiunii pot exista locuri in care stanca se afla la mai mult de 200 de metri. Este imposibil sa forezi solul la o asemenea adancime cu propriile ustensile. Pentru a ajunge la orizontul artezian ai nevoie de echipament profesional.

Forajele de mare adancime au urmatoarele avantaje: productivitate de la 3000 litri pe ora, debitul nu depinde de conditiile meteorologice, apa potabila de buna calitate, durata de viata de pana la 50 de ani si mai mult.

-
In luna August ai preturi speciale pentru foraje puturi de medie si mare adancime.
Pentru toate serviciile din gama de foraje puturi apa - 20% reducere

Review-uri

(1 review-uri)
Ratingul general al serviciului:
4.0 (1 review-uri)
5 stele
(0)
4 stele
(1)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Ai utilizat serviciul?
Spune-ti parerea acordand o nota serviciului
Acorda o nota
Gabriel 09.06.2022
Bun
Put forat Izvoarele Giurgiu
Recomand cu incredere echipa de profesionisti care mi-au forat un put de 48 de metri in doua zile cu apa limpede

Intrebari si raspunsuri

(3 intrebari) Adauga intrebare
Chiriac Ramona 24.06.2022
Buna ziua ! Doresc si eu oferta de pret pentru foraj put de 60-80 m adancime in Judetul Ialomita , localitatea Fundata .
 
Foraj Puturi Apa
Oferta pentru forajul solicitat v-a fost trimisa pe email.
Rosca Marius Iulian 22.06.2022
Buna ziua, Ma intereseaza o oferta de pret pentru forajul unui put in Comuna Tulucesti, str. Crizantemelor nr. 26, jud. Galati (ca zona este Lunca Prutului). Putul ar trebui sa imi acopere necesarul de consum de apa lunar pentru 3 persoane si de asemeni necesarul de apa pentru o gradina de 900 mp. Astept cu interes un raspuns! Va multumesc!
 
Foraj Puturi Apa
Oferta pentru forajul solicitat v-a fost trimisa pe email.
Marian 07.06.2022
Buna ziua! Va rugam sa ne faceti o oferta de pret pentru un foraj de apa de aprox. 60 m in zona Pantelimon,tubat cu coloana si filtre PVC cu diametrul de 160mm. Dorim separarea straturilor. Locatia mai exacta este pe bulevardul Biruintei,zona SALTEX. Va multumim!
 
Foraj Puturi Apa
Buna ziua, oferta pentru realizarea putului de mare adancime v-a fost trimisa pe email, Multumim