Logo
0730.415.535
FORAJE PUTURI APA
- foraje de medie si mare adancime -
Acasa Servicii foraje puturi Foraje puturi de medie adancime

Foraje puturi de medie adancime

Review-uri 5.0 (3 review-uri) | Intrebari si raspunsuri (7 intrebari)

Foraje de medie adancime pentru alimentarea cu apa


Calitatea apei depinde direct de adancimea sursei. Cea mai buna apa este cea de medie adancime. Tehnologia de a realiza foraje de medie adancime va fi mai costisitoare decat forajul de suprafata. Pe de alta parte, apa de mica adancime nu este cea mai buna optiune, deoarece calitatea apei este scazuta aici. Aceasta nu este apa purificata, ci solutia optima pentru udarea gradinii, adica pentru nevoile casnice. Cu toate acestea, pentru nevoile casnice, poti instala un filtru de apa de inalta calitate. Atunci cand alege o metoda de forare a unui put pentru o casa de la tara, proprietarul responsabil va opta pentru foraje de medie adancime. De ce? Forajele de medie adancime sunt cele mai fiabile si cea mai buna modalitate de a obtine apa curata din acvifere cu un debit de 3 mc pe ora sau mai mult.


Foraje de medie adancime


In conditiile actuale ale solului, forajele de medie adancime sunt ideale pentru alimentarea cu apa pe tot parcursul anului a cabanelor de vara, a caselor private, a vilelor situate in zone fara alimentare centralizata cu apa. Cu o functionare adecvata, repararea si curatarea regulata, putul forat este capabil sa produca apa timp de cel putin 40 de ani. Adesea, puturile forate la o adancime medie sunt protejate cu o carcasa pentru a fi utilizate pe tot parcursul anului. Dupa foraje de medie adancime pentru o cabana de vara pana la acviferul dorit, putul este intarit cu tevi de otel sau plastic, ceea ce asigura izolarea acviferului de poluarea cu terenul distrus si patrunderea apei de proasta calitate din acviferele superioare.

Putul echipat care va rezista cel putin 40 de ani, va produce apa naturala pura de la o adancime de 30 pana la 220 de metri, deoarece a trecut timp de secole prin filtre de formatiuni de calcar. Pentru a utiliza apa pe care a oferit-o natura, forajele de medie adancime trebuie realizate departe de fosele septice si fermele de animale invecinate. Un astfel de put ofera independenta fata de sistemele colective de udare din gradina ta. Pasaportul putului, va arata adancimea, nivelul apei, debitul, diametrul si alte caracteristici.

Inainte de a lua o decizie pentru alimentarea cu apa a casei tale, trebuie sa intelegi ca apa este diferita si puturile sunt de asemeni, diferite. Cu cat nivelul apei este mai adanc, cu atat costul este mai mare. Dar, in acelasi timp, cu cat apa este mai adanca, cu atat este mai calitativa si mai potabila.

-
In luna August ai preturi speciale pentru foraje puturi de medie si mare adancime.
Pentru toate serviciile din gama de foraje puturi apa - 20% reducere

Review-uri

(3 review-uri)
Ratingul general al serviciului:
5.0 (3 review-uri)
5 stele
(3)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Ai utilizat serviciul?
Spune-ti parerea acordand o nota serviciului
Acorda o nota
Marian Chelaru 09.06.2022
Excelent
Put forat la Haret Vrancea
Recomand cu incredere echipa aceasta de meseriasi. Mi-ai forat la Haret Vrancea 60 metri numai in piatra. Au sape de foraj profesionale
Tase 14.03.2022
Excelent
Foraj put de apa 82m adancime
Foraj Belciugatele, Călărași Debit nelimitat, Profesioniști, recomand!!!
Gigi 30.01.2022
Excelent
Foraj de 40 de m
Cei mai buni meseriasi in foraje puturi.

Intrebari si raspunsuri

(7 intrebari) Adauga intrebare
Siriac Gheorghe tel 0740645232 04.07.2022
Buna ziua, as dori forarea unui put in Barlad, jud. Vaslui, cartier TUguiata2, Mentionez ca nu mai sunt puturi pe langa mine, asa ca nu stiu adancimea. As dori sa stiu, aproximativ , ce costuri implica si cat dureaza. Deasemenea ma preocupa situatia in care nu gasim apa. Multumesc anticipat.
 
Foraj Puturi Apa
Oferta pentru forajul solicitat v-a fost trimisa pe email.
Mihai Neagoe 23.06.2022
Am un put D=0.6m, h= 12m. Vara, am apa foarte putina si nepotabila. Doresc o oferta de pret pentru adancire cu 20÷30m, sau alta varianta.
 
Foraj Puturi Apa
Oferta pentru forajul solicitat v-a fost trimisa pe email.
Sanduleanu Alin 10.06.2022
Buna ziua, sunt interesat de un foraj de mica-medie adancime in jud. Iasi, com. Holboca, sat Valea Lunga, coordonate: 47.190516,27.644554. Mentionez faptul ca tipul solului este negru iar foraje nu stiu in zona, doar fanatani de adancime aprox. 15m cu 5m apa. Astept un raspuns de la dvs. cu un calcul/pret. Multumesc
 
Foraj Puturi Apa
Oferta pentru forajul solicitat v-a fost trimisa pe email.
Constantin Creanga 06.06.2022
Buna ziua! Va scriu în vederea obtinerii unei oferte de pret pentru forarea unui put de alimentare cu apa a unei locuinte unifamiliale în Sat Sarata (Com. Solont), Jud. Bacau. As dori si obtin un debit aproximativ q = 2880 l/h. Mentionez executarea unui put de alimentare cu apa realizat cu adâncimea de aprox. 10m în urma cu 3 ani la o distanta de aproximativ 300m.
 
Foraj Puturi Apa
Buna ziua, oferta pentru realizarea putului de medie adancime in sat Sarata, Jud. Bacau, v-a fost trimisa pe email
Dumitru Leonard 12.05.2022
Buna ziua. As dori daca se poate o oferta de pret pentru dotarea unui put de apa in comuna Schela, judet Galati. Sincer nu cunosc adîncimea la care exista Pinza freatica. De asemenea doresc si timpul de executie. Multumesc.
 
Foraj Puturi Apa
Buna ziua, oferta pentru realizarea putului de medie adancime v-a fost trimisa pe email, in medie durata de executie este de 1 zi
Vlad madalina 04.04.2022
Buna seara, ma intereseaza un foraj nou de medie adancime in brancoveni. Cel actual la ~10m nu are debitul necesar.
 
Foraj Puturi Apa
Buna ziua, oferta pentru realizarea putului de medie adancime v-a fost trimisa pe email
stefan 27.03.2022
Buna seara , sunt interesat de facut un put pentru apa potabila, in zona Calarasi , GRuiu si as dori sa imi faceti o ofert? de pret pentru aceasta lucrare . Multumesc.
 
Foraj Puturi Apa
Buna ziua, oferta pentru realizarea mecanizata a putului v-a fost trimisa pe email